Huda Beauty Mercury Retrograde Palette Review

Get Cozy with Hunkemöller

Annonce for Hunkemöller

Hvis der er noget jeg har lært igennem coronatiden, så er det at sørge for at ens personlige kollektion bestående af afslappet tøj er i orden. Jeg er en sucker for tøj der bare sidder behageligt på kroppen og som de fleste af os nok ved, så fortsætter hjemmearbejdet/hjemmeskolen desværre lidt endnu. Derfor giver det bare god mening, at finde noget behageligt loungewear til at kunne holde de mange timer foran skærmen ud. Her finder du det dejligste loungewear Hunkemöller har at byde på.

{1. Top // bukser, 2. Onesie}

Når jeg skal vælge loungewear, så er det så vigtigt, at det først og fremmest er behageligt. Det skal sidde godt og ikke stramme alle mulige steder – især hvis jeg skal gå med det hele dagen. Det skal helst også se godt ud, da det godt kan ske, at man skal sidde til et zoommøde og se lidt præsentabel ud. På samme tid, så vil man også gerne være klar til at se en god serie/film på netflix hvis det skulle være. Loungewear bliver det helt store i 2021 and we’re not mad about it!

{3. Fleece kjole, 4. Top // Bukser}

I vil nok lægge mærke til, at det meste tøj jeg har fundet er velour og det er der en særlig grund til. Det sidder godt og ser så fashionable ud. Jeg er blevet kæmpe fan af det i løbet af karantænetiden fordi man virkelig kan pifte ens outfit op med så simple ting som smykker. Samtidigt, så har jeg forsøgt at gå i lidt flere farver end det sædvanlige sort… Det kan være svært til tider, men de her outfits er virkelig to die for og de bordeauxrøde er så fine.

I kan desuden glæde jer over at Hunkemöller har tilbud på en del af deres tøj lige nu, så skynd jer!

Ingen kommentarer endnu

There are no comments yet.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Next post

Huda Beauty Mercury Retrograde Palette Review